CyberHosting

strange access log

HI Everybody!
I have just installed cyberpanel for ten hours but when I viewed access log, there are many strange acess IP

52.139.236.116 - - [13/Aug/2019:04:54:44 +0000] "" 200 - "-" "-"
181.192.7.26 - - [13/Aug/2019:05:07:30 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_11_6) AppleWebKit/601.7.7 (KHTML, like Gecko) Version/9.1.2 Safari/601.7.7"
178.93.7.78 - - [13/Aug/2019:05:10:25 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/52.0.2743.116 Safari/537.36"
128.69.166.42 - - [13/Aug/2019:06:26:43 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/51.0.2704.103 Safari/537.36"
24.139.149.118 - - [13/Aug/2019:07:11:27 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/52.0.2743.116 Safari/537.36"
88.233.141.214 - - [13/Aug/2019:08:23:43 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_11_6) AppleWebKit/601.7.7 (KHTML, like Gecko) Version/9.1.2 Safari/601.7.7"
172.105.23.36 - - [13/Aug/2019:11:09:33 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "-"
190.94.138.51 - - [13/Aug/2019:11:22:24 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/51.0.2704.103 Safari/537.36"
45.71.229.66 - - [13/Aug/2019:12:55:22 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_11_6) AppleWebKit/601.7.7 (KHTML, like Gecko) Version/9.1.2 Safari/601.7.7"
177.38.2.100 - - [13/Aug/2019:13:11:01 +0000] "GET / HTTP/1.1" 404 1148 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/52.0.2743.116 Safari/537.36"
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!