CyberHosting

Sometimes when I Access my sites, the user is user:user but sometimes it be nobody:nobody

Sometimes when I Access my sites, the user is user:user but sometimes it be nobody:nobody, So this issue make a permission trouble when I want to install plugin, upload a file, etc. and this issue happen repeatedly.

How to make it stay in user:user ..? Thanks.

Comments

  • With openlitespeed? Did you try upgrading openlitespeed to latest version yum upgrade openlitespeed
  • also please run

    /usr/local/lsws/bin/lshttpd -v and post result...
  • qtwrk said:

    also please run

    /usr/local/lsws/bin/lshttpd -v and post result...

    This is the result:
    LiteSpeed/1.5.7 Open
    module versions:
    modpagespeed 2.2-1.11.33.4
    cache 1.61
    modinspector 1.1
    uploadprogress LSIAPI_VERSION_STRING
    mod_security 1.1
    (built: Wed Oct 16 19:35:24 UTC 2019)
    module versions:
    modpagespeed 2.2-1.11.33.4
    cache 1.61
    modinspector 1.1
    uploadprogress LSIAPI_VERSION_STRING
    mod_security 1.1
  • you are still on 1.5.7 , please upgrade to 1.5.9 or 1.6.4 and see how it goes.
  • With openlitespeed? Did you try upgrading openlitespeed to latest version yum upgrade openlitespeed

    I try to update, but I see a warning like this:
    Running transaction
    Updating : openlitespeed-1.5.9-1.el7.x86_64 1/2
    warning: /usr/local/lsws/admin/conf/htpasswd created as /usr/local/lsws/admin/conf/htpasswd.rpmnew
    warning: /usr/local/lsws/conf/httpd_config.conf created as /usr/local/lsws/conf/httpd_config.conf.rpmnew

    Is this normal..?
  • yes, it's normal during yum
  • Thank you! The problem is now fixed by upgrading the OLS.
    The command: yum upgrade openlitespeed

    I hope that cyberpanel can become the most widely used panel.
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!