CyberHosting

Problem with STMP for Outlook 2012, 2013 for windows and in outlook for mac2019 - Bug Report

edited November 29 in General Discussion
When I try o send emails with those outlooks gives me an error 17895. I have tested: port 25 same issue, 485 same issue, 587 same issue, I had the Microsoft engineers for a day looking at it with no luck, I have search 4 easy for any hint with no luck, and asked help for this for support in my server with no luck.

The questions is any other mail apps work perfectly well, if I use other linux server for sending with those messages in outlook (my Channel) works perfect.

Can you help?

Mail log

Nov 29 07:52:40 localhost postfix/submission/smtpd[23338]: connect from unknown[88.98.aaa.aaa]
Nov 29 07:52:40 localhost postfix/submission/smtpd[23338]: lost connection after EHLO from unknown[88.98.aaa.aaa]
Nov 29 07:52:40 localhost postfix/submission/smtpd[23338]: disconnect from unknown[88.98.aaa.aaa] ehlo=2 starttls=1 commands=3
Nov 29 07:52:40 localhost postfix/submission/smtpd[24749]: connect from unknown[88.98.aaa.aaa]
Nov 29 07:52:41 localhost postfix/submission/smtpd[24749]: lost connection after EHLO from unknown[88.98.aaa.aaa]
Nov 29 07:52:41 localhost postfix/submission/smtpd[24749]: disconnect from unknown[88.98.aaa.aaa] ehlo=2 starttls=1 commands=3
Nov 29 07:52:41 localhost postfix/submission/smtpd[23338]: connect from unknown[88.98.aaa.aaa]

Thanks in advance

Could not post in bug report

Comments

Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!