web not accessible after enabling firewall — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed
CyberHosting

web not accessible after enabling firewall

hi
any one face such issue
firewall is blocking me to access website / control panel , even not able to add records ,, i Nees to stop with " systemctl stop firewalld" .



Comments

  • edited May 2018
    I do update cyperpanel but sill same issue ! any idea
  • here are the commands, add port manually to solve this issue

    # firewall-cmd --add-service=ftp
    # firewall-cmd --add-service=http
    # firewall-cmd --add-service=https
    # firewall-cmd --zone=public --add-port=8090/tcp
  • [09-04-40-Fri-May-2018] #########################################################################

    [09-04-40-Fri-May-2018] FirewallD successfully enabled on system startup!

    [09-04-40-Fri-May-2018] #########################################################################

    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
    FirewallD is not running
  • edited May 2018
    what I guess is because of bug with ver 1.6.4 or need to run without yum update , the previous one was working fine
  • khamiss said:

    what I guess is because of bug with ver 1.6.4 or need to run without yum update , the previous one was working fine

    There is something wrong with Centos 7.5, firewalld does not start. Or even in Centos 7.3 after yum update.
  • edited May 2018
    hi;

    I am sure somehow it is cyberpanel bugs,

    it is saving when adding a new rule , bt not updating old rules so you need add them manually.

    you have two choice -

    first stop firewall form ssh

    # systemctl stop firewalld


    1- delete rules one by one and add them manually
    [ OR ]
    2- replace attached public.xml file located in >> /etc/firewalld/zones


    # reboot
  • khamiss said:

    hi;

    I am sure somehow it is cyberpanel bugs,

    it is saving when adding a new rule , bt not updating old rules so you need add them manually.

    you have two choice -

    first stop firewall form ssh

    # systemctl stop firewalld


    1- delete rules one by one and add them manually
    [ OR ]
    2- replace attached public.xml file located in >> /etc/firewalld/zones


    # reboot

    You are testing firewalld on plain or CyberPanel server?
  • on CyberPanel server
  • I am having this situation. However, it depends on the VPS installed. Some VPS has such a firewall error, others don't
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!