CyberHosting

After Upgrading to 1.9.4 /etc/crontab is empty, setup for daily backup also gone

edited February 8 in Bug Report
Hi Guys,

Anyone experienced this issue ?

I've checked 3 servers that I upgraded same result with 3

I'm using Centos 7 and OLS and I upgraded from 1.9.3 to 1.9.4 and 1.9.2 to 1.9.4 both same result

Please let me know if you experienced the same issue and if I should copy paste old crontabs such as bandwith update and auto backup etc.

This is how my /etc/crontab looks like right now


Website successfully created. [200]
SHELL=/bin/bash
PATH=/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
MAILTO=root

# For details see man 4 crontabs

# Example of job definition:
# .---------------- minute (0 - 59)
# | .------------- hour (0 - 23)
# | | .---------- day of month (1 - 31)
# | | | .------- month (1 - 12) OR jan,feb,mar,apr ...
# | | | | .---- day of week (0 - 6) (Sunday=0 or 7) OR sun,mon,tue,wed,thu,fri,sat
# | | | | |
# * * * * * user-name command to be executed



Thats it. no critical updates etc as it was before

Comments

  • Same here. FYI, I created a GitHub issue: https://github.com/usmannasir/cyberpanel/issues/243
  • BTW @Zalcig, beware because this python script that was in crontab before the upgrade:

    /usr/local/CyberCP/bin/python /usr/local/CyberCP/plogical/renew.py

    seems to be related to the renewal of SSL certificates!
  • @gabrielcossette I think it was something with acme.sh or sth. Maybe its better that its not renewing because litespeed fails also sometimes after creating SSL :( do you experience the same? Also Wordpress has issues with uploading images after latest upgrade to 1.9.4 It starts to works when I restart the machine but after some time again it gives the error message :

    Post-processing of the image failed. If this is a photo or a large image, please scale it down to 2500 pixels and upload it again.
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!