CyberHosting

Cron jobs not running

Hello,

For the past few days, I have been trying to get WPALLImport cron jobs to run via Cyberpanel cron job manager.

System:
Hosting: Hostinger VPS | 4 vCPU |
4 GB RAM | 80GB SSD
OS: Ubuntu 18.04.4 LTS
Cyberpanel: v 2.0
Php: 7.3
Redis installed: Yes
Memcache installed: Yes
CSF: Enabled

Example cron which I added to Cyberpanel cron manager:

wget -q -O - http://example.co.uk/wp-load.php?import_key=examplekey&import_id=335&action=trigger >/dev/null 2>&1

I have a sneaky suspicion it is not running due to special characters such as "&" but I really have no idea!

In CSF live sytem log I noticed

*Suspicious Process* PID:30010 PPID:28935 User:furxxxx Uptime:89 secs EXE:/usr/local/lsws/lsphp74/bin/lsphp CMD:wget -q -O - http://example.co.uk/wp-load.php?import_key=examplekey&import_id=335&action=trigger >/dev/null 2>&1

So I added the following line to csf.pignore which seems to have stopped the alert displaying in the CSF system live log

cmd:wget -q -O - http://example.co.uk/wp-load.php?import_key=examplekey&import_id=335&action=trigger >/dev/null 2>&1

Can anyone shed some light on why the cron is not working please and any steps to resolve.

I am new to VPS however I have already searched the forum, found many cron related posts however nothing seems to be working for me.

Thank you :)

Comments

  • have you tried with php command instead of wget? also if you replace the 2>&1 with > /tmp/cronjob.log then you should get an output of what is happening.
    Cyberpanel Managed & Unmanaged Shared & VPS Hosting by Cyberpanel Experts.

    https://www.cyberhosting.org
  • Thank you for that,

    Followed your advice, I finally managed to get the cron to run with php command /php-cgi

    Thank you :)
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion