Error restore website [5009] — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed
CyberLoader

Error restore website [5009]


My website needs restoration. Should I have restored with an existing backup. But it was bugged 5009. I have a video, please guide me how to fix the error.
https://www.useloom.com/share/83162f8916074ec897a42fb48306ace6

Comments

  • Do you have anything in CyberPane main log file?
  • [04-58-05-Fri-Jun-2018] Trying to obtain SSL for: lonuongamtu.com and: www.lonuongamtu.com
    [04-58-13-Fri-Jun-2018] Successfully obtained SSL for: lonuongamtu.com and: www.lonuongamtu.com
    [09-20-54-Sun-Jul-2018] Domains matching query does not exist.
    [09-30-53-Sun-Jul-2018] Domains matching query does not exist.
    [10-22-27-Sun-Jul-2018] Domains matching query does not exist.
    [10-58-02-Sun-Jul-2018] Could not change password for MYSQL user: lonu_test! [restoreDatabaseBackup]
    [10-58-02-Sun-Jul-2018] [startRestore]
    [11-00-19-Sun-Jul-2018] Could not change password for MYSQL user: lonu_test! [restoreDatabaseBackup]
    [11-00-19-Sun-Jul-2018] [startRestore]
    [11-06-13-Sun-Jul-2018] Could not change password for MYSQL user: lonu_test! [restoreDatabaseBackup]
    [11-06-13-Sun-Jul-2018] [startRestore]
    [11-09-23-Sun-Jul-2018] Could not change password for MYSQL user: lonu_test! [restoreDatabaseBackup]
    [11-09-23-Sun-Jul-2018] [startRestore]
    [02-30-15-Mon-Jul-2018] Could not change password for MYSQL user: lonu_test! [restoreDatabaseBackup]
    [02-30-15-Mon-Jul-2018] [startRestore]
    [04-58-11-Mon-Jul-2018] Could not change password for MYSQL user: lonu_test! [restoreDatabaseBackup]
    [04-58-11-Mon-Jul-2018] [startRestore]
  • It looks like you have changed the MySQL root password, and have not updated

    /etc/cyberpanel/mysqlPassword

    With new password.
  • So how do I fix this?
  • If you have changed your MySQL root password then please read this guide carefully: https://forums.cyberpanel.net/discussion/171/some-donts-after-installing-cyberpanel
  • Solved?cause I have the same problems, I never change the SQL password.everything is default when installing cyberpanel, but when I try to restore, Error [5009]
  • khoi said:

    Solved?cause I have the same problems, I never change the SQL password.everything is default when installing cyberpanel, but when I try to restore, Error [5009]

    What procedure did you follow? I believe you have not correctly backed up your site. Please mention steps to reproduce the problem.
  • Hello to all ;)
    This is my first post where I need help.
    I create backup for two site, and restart server (install again Centos7 and CyberPanel), and I think my problem for unable to restore is "sql password".
    I don't know what was my previous password, and now I think I know what is my password because I was recently change. And now I have questions, can I find in my backup files my old self password, and update with my new installed server, If someone understand me

    Bdw... This panel is awesome 😊
  • Hello. I have the same issue here, I created an Admin password upon install but never changed any passwords. I have also tried to use an old backup which I have previously used before however near the end of the restoration after DNS records etc, the backup page changes to "condition" Error "status" [736][5009].

    Just to clarify. This is a clean install using SSD which was previously mounted on /home I have just remounted on clean install in same mount point /home and tried to restore backups from /home/backup (which contains a number of backups previously used to install without any errors, but I just get [736][5009]. Before running restore from backup to avoid issues from previous install I renamed any old website directory to, for example /home/mywebsite-OLD.

    Any ideas how to resolve this please. I understand iy has previously been advised to update the MYSQL password but I never changed this or maybe I just missunderstand why this is being said to be updated.
  • edited October 2020
    It seems this was the MYSQL password issue as advised in the previous post but I have never come across this issue before, previously I have never changed any Cyberpanel MYSQL passwords either, and this was a clean install, I have no idea what caused this.

    I followed steps to change MYSQL password and backups are restoring again!!

    Thank you and sorry for not reading everything properly as the solution is there. I guess I was having a panic moment!
  • I'm trying to restore my website to new cyberpanel server & getting below error. not sure about old sql root. any help ?
    'NoneType' object has no attribute 'text' [736][5009]

    * new version 2.1
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!