Email Received successfully but not send from RainLoop — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed
CyberHosting

Email Received successfully but not send from RainLoop

I am using rainloop for receiving & sending email. RainLoop Worked perfectly when i received email. But can not send any email.

Here is the Email Error Log:

Aug 26 03:56:39 localhost postfix/smtpd[8527]: connect from unknown[212.70.149.4]
Aug 26 03:56:41 localhost postfix/smtpd[8527]: warning: unknown[212.70.149.4]: SASL LOGIN authentication failed: Invalid authentication mechanism
Aug 26 03:56:43 localhost postfix/smtpd[8527]: disconnect from unknown[212.70.149.4] ehlo=1 auth=0/1 rset=1 quit=1 commands=3/4
Aug 26 03:59:18 localhost postfix/smtpd[8621]: connect from unknown[185.234.218.82]
Aug 26 03:59:18 localhost postfix/smtpd[8621]: warning: unknown[185.234.218.82]: SASL LOGIN authentication failed: Invalid authentication mechanism
Aug 26 03:59:18 localhost postfix/smtpd[8621]: lost connection after AUTH from unknown[185.234.218.82]
Aug 26 03:59:18 localhost postfix/smtpd[8621]: disconnect from unknown[185.234.218.82] ehlo=1 auth=0/1 commands=1/2

Comments

  • Is any of those IP's your actual IP?

    You will see this message a lot from bots trying to use weak passwords or to see if they can relay through the server.
    Cyberpanel Managed & Unmanaged Shared & VPS Hosting by Cyberpanel Experts.
    https://www.cyberhosting.org
    You can now earn with the Cyberhosting affiliate scheme. Join today
    https://www.cyberhosting.org/affiliates/
  • Send a test email to [email protected] and you should get a reply with details of any mis-configuration.
  • @hennaboy no. Those are not my IP.
  • @ianw5555 send email to [email protected] using rainloop. But not reply found.
  • In that case you should contact your host to find out if they are blocking (email) ports
  • yes @ianw5555 vultr by default blocked port 25. I already open it via contact support vultr.

    Now when i send email then it is stored in
    https://<MY-IP>:8090/emailPremium/mailQueue

    After clicking the button "Flush Queue" email send. Have you any solution for that?

    Many many thanks for your help.
  • Here is the log:-

    Aug 28 02:59:19 wpxpo postfix/submission/smtpd[59107]: connect from localhost[::1]     
    Aug 28 02:59:19 wpxpo postfix/submission/smtpd[59107]: TLS SNI localhost from localhost[::1] not matched, using default 
    chain                                                                                                                   
    Aug 28 02:59:19 wpxpo postfix/submission/smtpd[59107]: D936D1585C2: client=localhost[::1], sasl_method=PLAIN, sasl_usern
    [email protected]                                                                                                   
    Aug 28 02:59:19 wpxpo postfix/submission/smtpd[59107]: warning: connect to /var/log/policyServerSocket: No such file or 
    directory                                                                                                               
    Aug 28 02:59:20 wpxpo postfix/submission/smtpd[59107]: warning: connect to /var/log/policyServerSocket: No such file or 
    directory                                                                                                               
    Aug 28 02:59:20 wpxpo postfix/submission/smtpd[59107]: warning: problem talking to server /var/log/policyServerSocket: N
    o such file or directory                                                                                                
    Aug 28 02:59:20 wpxpo postfix/cleanup[59075]: D936D1585C2: message-id=<[email protected]>      
    Aug 28 02:59:20 wpxpo postfix/qmgr[58822]: D936D1585C2: from=<[email protected]>, size=1241, nrcpt=1 (queue active)     
    Aug 28 02:59:20 wpxpo postfix/submission/smtpd[59107]: disconnect from localhost[::1] ehlo=2 starttls=1 auth=1 mail=1 rc
    pt=1 data=1 quit=1 commands=8                                                                                           
    Aug 28 02:59:20 wpxpo postfix/error[59081]: D936D1585C2: to=<[email protected]>, relay=none, delay=1.1, delays=1.1/0.01/0
    /0, dsn=4.3.2, status=deferred (deferred transport)    
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!