Attempts to forward to external emails results in user unknown bounce — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed
CyberLoader

Attempts to forward to external emails results in user unknown bounce

I've followed the instructions in CyberPanel docs and set up mail forwarding from my email at [email protected] that is housed on CyberPanel and Centos 8 on DigitalOcean to forward to two external addresses:

[email protected] and
[email protected]

When I send an email from an external address, say [email protected] to the [email protected], both forward addresses don't work, only [email protected] receives an email but both forwards bounce.

The undelivered error message I'm getting back at [email protected] reads as follows:
"""""
This is the mail system at host mydomain.com.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<[email protected]> (expanded from <[email protected]>): user
unknown

<[email protected]> (expanded from <[email protected]>): user unknown
""""

Is this a known issue? What could be causing it?

Any help in getting to the bottom of it is greatly appreciated.

Simeon

Comments

Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion