Trying to add custom SSL, not working.. — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed
CyberLoader

Trying to add custom SSL, not working..

Hi,

I have 4 servers with Litespeed Enterprise.
I have added several custom wildcard SSL on some domains, and works great.

But I found 1 domain that lately has been wildcard activated, now it's turned to use LetsEncrypt.

Even when I attach and renew SSL certificate, the status said
-------------------------------
xxx.com has SSL from DigiCert Inc.

Your SSL will expire in 680 days.
---------------------------------

but when I visit the site, it's not working and here is the SSLshopper check result:

---------------------------------
The certificate was issued by Let's Encrypt.

The certificate will expire in 89 days.

None of the common names in the certificate match the name that was entered (alternatively.com). You may receive an error when accessing this site in a web browser. Learn more about name mismatch errors.
----------------------------------

Can anyone help?
Mr @usmannasir ?

Best,
A. Ermawan

Comments

  • I think it is a bug, I try to add SSL on my other domain, and the results are the same. It said

    xxx.com has SSL from DigiCert Inc.

    Your SSL will expire in 679 days.

    But when checking, the website, it doesn't has SSL certificate so it mismatch the other domain in the same server.

    Any help on this?

    Thank you.
  • @usmannasir
    I'm also facing the same issue.
    I tried all mentioned steps and troubleshooted everything but SSL still does not work
    I was working fine till 23/07/2021. Stopped working after that
    It says

    <MY WEBSITE> HAS SELF-SIGNED SSL.
    Your SSL will expire in 3649 days.
  • @preisambat

    I think you're missing intermediate during ssl install

    so try installing SSL with following
    1) intermediate crt + SSL crt = pem
    2) ssl private key

    this will fix the issue
  • Type your comment> @maxin said:
    > @preisambat
    >
    > I think you're missing intermediate during ssl install
    >
    > so try installing SSL with following
    > 1) intermediate crt + SSL crt = pem
    > 2) ssl private key
    >
    > this will fix the issue
    >

    How to install it on cyberpanel? There is a lot off error like this, including me
  • me too
    then i got LE limits 5/7 (because i change the IN A and revoke and re create (test) at other server)
    then i tried go to other SSL and manually upload the cert and private key to ssl path
    and it solved....
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!