I Can't install Cyberpanel - Is mirror server off? — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed
CyberLoader

I Can't install Cyberpanel - Is mirror server off?

[[email protected] ~]# sh <(curl https://cyberpanel.net/install-ent.sh || wget -O - https://cyberpanel.net/install-ent.sh)
% Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current
Dload Upload Total Spent Left Speed
100 29229 100 29229 0 0 113k 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 113k

Checking OS...

Checking root privilege...

pre-flight check 1...

pre-flight check 2...

Checking download server...
Download server is off-line due to unscheduled, please try again in few minutes...

Comments

  • Hi,

    Could you please try ping mirror.cyberpanel.net and mtr mirror.cyberpanel.net ?

    Best regards
  • PING mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38) 56(84) bytes of data.
    64 bytes from mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38): icmp_seq=1 ttl=52 time=177 ms
    64 bytes from mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38): icmp_seq=2 ttl=52 time=194 ms
    64 bytes from mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38): icmp_seq=3 ttl=52 time=183 ms
    64 bytes from mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38): icmp_seq=4 ttl=52 time=177 ms
    64 bytes from mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38): icmp_seq=5 ttl=52 time=182 ms
    64 bytes from mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38): icmp_seq=6 ttl=52 time=175 ms
    64 bytes from mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38): icmp_seq=7 ttl=52 time=183 ms
    64 bytes from mirror.cyberpanel.net (89.208.248.38): icmp_seq=8 ttl=52 time=185 ms
    ^C
    --- mirror.cyberpanel.net ping statistics ---
    8 packets transmitted, 8 received, 0% packet loss, time 7000ms
    rtt min/avg/max/mdev = 175.336/182.549/194.956/5.730 ms


  • mtr have 2 hostnames "???" in red and 20 normal.
  • Does Anyone how to fix or how to install of other way?
  • I didn't have this issue on my UpCloud instance, what provider are you using? Did you reinstall and retry?
  • I found the error, needed to install litespeed on 4 servers that had the same error if they had been updated and then installed litespeed.
    After several attempts, find out that if you run the installation command in the fresh installation of centos 7.4 it works fine, but if you upgrade to centos 7.5 and try to install, it will give you an error.
    I am using cloudlinux from cloudcone.
  • edited October 2018
    Looks like it's line 681 in install-ent.sh
    echo "89.208.248.38 mirror.cyberpanel.net" >> /etc/hosts

    the above was not added as a new line, but was appended to the last line of the /etc/hosts file. So my /etc/hosts file looked like this:

    127.0.0.1 localhost localhost.localdomain ::1 localhost localhost.localdomain 185.157.xxx.xxx my.hostname.com89.208.248.38 mirror.cyberpanel.net

    After correcting this, the installer worked fine.

    (Fresh minimal CentOS 7.5 installation)
Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!