E-Mails stopped working for new users — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed
CyberLoader

E-Mails stopped working for new users

edited October 2018 in Bug Report
Hello, I recently faced problem with dovecot. When creating new users for domain.com you can't login, but earlier created users can login without any issue. here's dovecot debug log:

Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth: Debug: Loading modules from directory: /usr/lib64/dovecot/auth
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth: Debug: Module loaded: /usr/lib64/dovecot/auth/libdriver_mysql.so
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth: Debug: Module loaded: /usr/lib64/dovecot/auth/libdriver_sqlite.so
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth: Debug: Wrote new auth token secret to /var/run/dovecot/auth-token-secret.dat
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth: Debug: auth client connected (pid=1858)
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth: Debug: client in: AUTH#0111#011PLAIN#011service=imap#011secured#011session=aauG4jF4VgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB#011lip=::1#011rip=::1#011lport=143#011rport=54102
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth: Debug: client passdb out: CONT#0111
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth: Debug: client in: CONT
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth-worker(1861): Debug: Loading modules from directory: /usr/lib64/dovecot/auth
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth-worker(1861): Debug: Module loaded: /usr/lib64/dovecot/auth/libdriver_mysql.so
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth-worker(1861): Debug: Module loaded: /usr/lib64/dovecot/auth/libdriver_sqlite.so
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth-worker(1861): Debug: sql([email protected],::1): query: SELECT email as user, password FROM e_users WHERE email='[email protected]';
Oct 14 15:22:12 maspindzeli dovecot: auth-worker(1861): sql([email protected],::1): unknown user
Oct 14 15:22:14 maspindzeli dovecot: auth: Debug: client passdb out: FAIL#0111#[email protected]
Oct 14 15:22:14 maspindzeli dovecot: imap-login: Disconnected (auth failed, 1 attempts in 2 secs): user=, method=PLAIN, rip=::1, lip=::1, TLS, session=


P.S querying directly in MySQL command line resulting that entry exists but dovecot says unknown user.

Version was 1.7, upgraded to 1.7 Build 2 problem exists...

Thanks in addvance

Comments

Sign In or Register to comment.
CyberPanel Discord

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion