skitzo2000 — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed

skitzo2000

About

Username
skitzo2000
Joined
Visits
29
Last Active
Roles
Member

Comments

  • @pagenet I've been 100% stable since rolling back. Did you setup a cronjob to reboot OLS often to avoid the issue? I had one setup but removed it. The only other thing I did was move one website with a permanent redirect off of my main OLS …
  • Just to confirm, after 12+ hours of rolling back light speed, the server seems more stable. I'm betting this is related to the order of operations in the Cyberpanel upgrade. Because my initial issues started after an upgrade to Cyberpanel. At the…
  • Thanks for the post @mememan. I'll test it out and report back. Do you have any details on what's wrong with litespeed so we can watch the changelogs?
  • Assuming that you used postfix with CWP: You would need to migrate all of the mail accounts to the new server. Then you can plug in their old email from the previous CWP installation by manually downloading and uploading into the new ubuntu server…
  • Not sure exactly what happened during your install, but based on the errors, postfix and dovecot aren't installed. The install script runs a few "yum install" commands to add all its dependencies. Those are mostly done very early on, a…
  • Provider: Digital Ocean System: Ubuntu 20.04 Installation option: upgrade from 2.03 OLS or Enterprise? OLS Installing from official server or mirror server? official Install Memcached extension for PHP? no Install LiteSpeed M…
  • Cloud install is only available if you are on the very latest version, and you have access to the web GUI(I don't see any references in the documentation for setting up cloud via cli). You probably need to run the cli install command again. Be…
  • I've had trouble with cyberpanel and Lets Encrypt for a while. This is the key-> blog.Domain.com and: www.blog.Domain.com My bet is the www. version doesn't exist in the local zone file on the server. Try adding: www.blog.Domain.com to …
  • Well I've fixed the example.com problem with instructions from here: https://forums.cyberpanel.net/discussion/839/ssl-still-www-example-com#latest I've gone thru and created a www DNS entry for each domain/subdomain on my server as insurance. I…
  • Anyone else who lands here: CyberSobar is right. Even if you aren't using DNS, you have to have an entry for www.domainname.com in the Zone file, or everything acts funny. In my case, SSL worked for all sites, but wouldn't work for Cyberpanel itse…
Avatar

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

This Site is currently in maintenance mode.
Please check back here later.

→ Site Settings